Costume de baie sport ieftine pentru inot – colectia dama 2018

In acest sezon de vara sunt vizibile tot mai multe tendinte pe podiumurile de moda. In materie de costume de baie sport se remarca stilurile retro si si modern.

In cazurile in care ne dorim sa achizitionam noi costume de baie in 2018 atunci acest lucru se poate face cu usurinta.

Gasim o mare varietate de stiluri online pornind de la costume de baie dintr-o singura bucata si pana la modele cu fustita potrivite indeosebi la plaja.

Nu trebuie sa te straduiesti sa gasesti un model care sa se adapteze siluetei tale deoarece multe dintre aceste modele sunt disponibile si in marimi mari.

De la bikini clasici pana la costume de baie sport cu benzi elastice sau cu volanase romantice si imprimeuri retro este imposibil sa nu iesi in evidenta. In colectiile lansate de designeri am observat multe modele care pun pe prim plan zona umerilor deoarece au decupaje largi si atractive.

O mare parte dintre designeri considera anul 2018 a fi anul in care costumele de baie intregi revin in atentia publicului. Acestea pot avea diferite forme si dimensiuni, iar ca si particularitati specifice putem remarca franjurile si chiar maneca lunga realizata din piele, cu imprimeuri in culori deschise.

Legat de imprimeuri trebuie sa spunem ca acestea sunt de acum o prezenta comuna in materie de costume de baie sport.

Indiferent daca alegem sa purtam un model dintr-o singura bucata sau un model cu bikini brazilian, desenele aparte sunt cele care ne fac sa fim apreciate pe plaja indiferent de silueta pe care o avem. Romburi geometrice, palete de culori si imprimeuri florale. Pe toate acestea vom avea ocazia sa le intalnim pe parcursul anului 2018.

Probabil ca multe persoane se intreaba care este pretul mediu al unui astfel de costum de baie sport? Acesta nu costa mai mult de 200 lei insa in perioada reducerilor poate fi gasit si la 100 lei.

Un nou val de imbracaminte casual isi face aparitia in fiecare sezon de vara iar acest lucru influenteaza bineinteles si tendintele actuale. Un costum de baie sport este confectionat adesea din neopren si poate avea sloganuri interesante si imprimeuri creative.

Pana la urma cand iti cumperi un costum de baie sport trebuie sa fii atenta mai cu seama la doza de stil si confortul pe care ti le ofera. Aici ai cateva modele Adidas originale www.costumedebaieintregi.info/h/adidas. Consideram ca se adapteaza si tinutei pe care o vei purta vara aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *